fbpx
  • +4527976587
  • mail@worldofshortgame.com

Jens Jensen (eksempel side)

Jens Jensen (eksempel side)

Fiktiv lektion (følgende spiller er en fiktiv person)

Jens Jensen

Frederikssund Golf Klub

Hcp: 6,5

 

Billed taget fra lektionen

Målsætning:

På dine statistikker kan vi se, at din Scramble % pr. runde ligger på kun 20% i gennemsnit, primært fordi du chipper dine indspil for langt væk fra pinden, så du har en meget dårlig chance for at hole puttet. Vi har fastlagt et mål, der hedder at ved slutningen af 2017, skal din Scramble % være hævet til 40 procent pr. runde.Chipping lektion d. 2/2-2017, 1 times varighed

Hej Jens,

Tak for vores chipping træning d. 2/2 🙂 I de kommende 3 uger frem til vores næste lektion, regner du med at træne ca. 5 timers golf om ugen. Af de 5 timer, lavede vi en målsætning om at de 3 af dem, skal gå med Short Game træning, og mere specifikt, med chippe træning, for at vi kan indfri dit overordnede mål om at hæve din Scramble % til 40% ved udgangen af 2017.

De 3 timers Short Game træning kommer til at være fordelt over 3 træningspas, der vare 1 time hver.

Hvert træningspas forslår jeg at du bygger op på følgende måde:

Teknik træning

10 minutters tekniske træning, med fokus på at åbne køllehovedet i tilbage svinget, samt fokus på at køllen arbejder på plan i tilbagesvinget. Jeg har lavet en video til dig fra vores lektion, hvor jeg beskriver i detaljer hvad der skal øves på, i den tekniske del.

træningsvideo

Skills træning

35 minutters Skills Træning. Fokus på at implementere de tekniske fokus i spille-lignende situationer. Dette gøres ved at lave fuld før-slags rutine inden hvert eneste slag. Lav 2 af 3 øvelser som din skills træning:

  1. Træning af landingszoner: “Landingszone stigen” – se udleveret øvelseshæfte (s. 5)
  2. Træning af længdekontrol: “Lang-kort-imellem” – se udleveret øvelseshæfte (s.7)
  3. Træning af længdekontrol: “Indenfor og øg” – se udleveret øvelseshæfte (s.9)
Konkurence/test træning

Brug de sidste 15 minutter på at lave følgende test:

10-40 meters spillet – slå slag fra fairway og rough – noter dine resultater på “Test Scorekortet” – Upload på denne personlige side efter hver uge, så jeg kan følge med i din træning.

Husk desuden vores lille snak omkring dit “Tankesæt” på golfbanen under din træning, se mere om dit tankesæt her

https://www.redesigndiy.com/how-much-to-build-a-walk-in-closet/ https://www.redesigndiy.com/diy-brick-wall/ https://www.redesigndiy.com/handyman-tools-11-most-essential/ https://www.redesigndiy.com/building-a-walk-in-closet-in-basement-step-by-step/ https://www.redesigndiy.com/best-home-redesign-app-roomsketcher/ https://www.redesigndiy.com/cupboard-design-for-small-bedroom/ https://www.redesigndiy.com/diy-floating-kitchen-shelves/ https://www.redesigndiy.com/diy-small-walk-in-closet/
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0