fbpx
  • +4527976587
  • mail@worldofshortgame.com

Kurser

short game kurser

Kurser

Short Game kurser

World Of Short Game afholder eksklusive Short Game kurser for spillere på alle niveauer!

Hvad tilbyder vi?

Med den nyeste teknologi, gennemtænkte træningsmetoder, og specialdesignede kursusdage tilbyder vi spillere på alle niveauer en komplet oplevelse, samt redskaber der med sikkerhed vil gøre dig til en bedre golfspiller rundt omkring green.


Kommende kurser:

Tryk på kurserne for at se mere information, datoer mm.


Når nye kurser slås op, vil det blive meddelt på denne facebook side, samt blive sendt ud igennem Dansk Golf Akademis nyhedsbrev. 


Trackman

Trackman launch monitor giver præcis og hurtig feedback på dine golfslag.

Trackman er et måleapparat der måler på over 25 parametre ved hvert slag. Den måler både kølledata, bolddata, og er anerkendt som den førende af sin slags i golfbranchen.

Blast Motion Teknologi

Blast motion er et tempo system til golf

Blast Motien teknologi er en af de nyeste måleredskaber indenfor golfbranchen. Sensoren, der placeres for enden af jernet, kan registrere din svingfart, samt forskellige parametre i fohold til tempoet i svinget.

 

https://www.redesigndiy.com/how-much-to-build-a-walk-in-closet/ https://www.redesigndiy.com/diy-brick-wall/ https://www.redesigndiy.com/handyman-tools-11-most-essential/ https://www.redesigndiy.com/building-a-walk-in-closet-in-basement-step-by-step/ https://www.redesigndiy.com/best-home-redesign-app-roomsketcher/ https://www.redesigndiy.com/cupboard-design-for-small-bedroom/ https://www.redesigndiy.com/diy-floating-kitchen-shelves/ https://www.redesigndiy.com/diy-small-walk-in-closet/
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0