fbpx
  • +4527976587
  • mail@worldofshortgame.com

Golf Chip Challenge

Golf Chip Challenge

Golf Chip Challenge

Golf Chip Challenge

Golf Chip Challenge er et spil som PGA Professionel Rene Wiesel har designet. Spillet er tænkt til at kunne forbedre dit Short Game, igennem sjov og anderledes træning.


Hvad kan det?

Efter at have prøvet spillet en del gange, med mange forskellige typer spillere, kan jeg kun sige positive ting om spillet. Det er utroligt sjovt at spille, og man kan nemt få flere timer til at gå med at spille det. Man kan enten spille 1 mod 1, eller man kan spille i hold, ligesom når man spiller en foursome.
Spillet er enormt godt til at træne at ramme dit landingspunkt, hvilket er en af de aller vigtigeste evner at have når man snakker om “Short Game”.
Efter at have spillet spillet flere og flere gange, begynder man at udvikle forskellige taktikker, og forskellige spil-former der kan gøre det endnu sjovere og mere udfordrende at spille.

Hvem kan spille det?

Spillet er designet sådan så alle spillere på alle slags niveau kan spille det, selv nybegyndere vil have det sjovt med spillet. Desuden kan spillere på forskellige niveau godt spille mod hinanden, de vil blot have forskellige størrelser landings-zoner.

Hvor kan man spille det henne?

Spillet kan spilles alle steder hvor der er lidt plads, samt noget græs. Baghaven, golfbanen, i parken, mulighederne er mange så længe der er et stykke græs.

Hvor kan det købes henne?

Spillet kan købes igennem følgende hjemmeside:

http://karstenmaas.dk/golfchip%20challenge.html

Desuden kan du følge med på spillets Facebook-side:

https://m.facebook.com/Golfchipchallenge-1429263763971001/

En kæmpe tak skal lyde til Rene Wiesel for et sende os dette. Der er ingen tvivl om at spillet vil være en fast del af kommende World Of Short Game arrangementer.


“Som spiller og træner har jeg en KÆMPE kærlighed for den korte del af golfspillet, og Golf Chip Challenge spillet er et fantastisk sjovt træningsredskab og spil, som alle kan bruge, og som alle vil have enormt stor glæde og gavn af at spille” 

Nicolai Cetti Engstrøm

Nicolai Cetti Engstrøm is a PGA Teaching Professional, specialized in the Short Game of golf. He is a former pro-player, National Team player and Danish Junior Champion. He is the creator and owner of the World Of Short Game brand, and co-owner of the biggest golf-teaching company in Denmark, Danish Golf Academy.

You must be logged in to post a comment.