• +4527976587
  • mail@worldofshortgame.com

Om WOSG

Om WOSG

Hvem står bag World Of Short Game?

 

Nicolai Cetti – PGA Proffesionel – Danmark – Dansk Golf Akademi

Mit navn er Nicolai Cetti Engstrøm, og jeg er PGA Professionel i Danmark. Jeg er ansat i Dansk Golf Akademi, og har været det siden 2015.

Inden min træner karriere startede, spillede jeg selv på et højt niveau. Jeg har været en del af det danske drenge og herre landshold over en periode på 4 år. Jeg har vundet flere amatør turneringer, heriblandt Danmarks Mesterskaberne for juniorer.

Jeg har desuden spillet en sæson som professionel på Nordic League, den skandinaviske 3-level tour. Efter jeg er begyndt med trænergerningen, har jeg desuden vundet en Pro-Am.

Siden min trænerkarriere startede, har jeg haft muligheden for at være en del af Dansk Golf Akademis junior talent projekt, DJGA, Dansk Junior Golf Akademi. Vi hjælper unge spillere til at udleve deres drøm, og uddanner dem i alt fra træningskvalitet, svingteknik, planlægning af ens tid og high performance. Som yngre spiller var jeg selv en del af projektet i over 6 år, og det er nu en fornøjelse selv at være med til at uddanne og hjælpe unge talenter.

Om World Of Short Game

Hvorfor denne side?

Jeg har altid elsket Short Game delen af golfspillet; både trænings og performance delen af Short Game. Den uendelige kreativitet og opfindsomhed som denne del af spillet tillader, er fantastisk, og der er sjældent kun én måde at slå et bestemt slag på. En blanding af fascination og glæde ved at kunne hjælpe andre spillere, førte til tankerne omkring et virtuelt Short Game univers, hvor spillere på alle niveauer kan finde ny viden, og lære nyt. Og dette er grundtankerne omkring World Of Short Game. Igennem quizzer, artikler, instruktionsvideoer, spilleranalyser, test, sjove fakta og meget meget mere, kan spillere på alle niveauer finde ny inspiration og læring omkring Short Game delen af golfspillet. Jeg er sikker på at det kan bidrage til mere sjov, bedre træning, og i sidste ende et bedre Short Game på banen.